Házhoz szállítás

Kiszállítás módja:

A megrendelt késztermékek kiszállítását a GLS futárszolgálat látja el.

Házhozszállítási díj az országosan

10.000 Ft alatti megrendelés esetén: 2000 Ft GLS

10.000-20.000 Ft közötti megrendelés esetén: 1.500 Ft

20.000 Ft feletti megrendelés esetén: ingyenes!

Kiszállítás határideje:

A megrendelést minden esetben visszaigazoljuk, illetve megírjuk az elkészítés idejét, illetve a kiszállítás időpontját.  A kiszállítás időpontja a feladást követő első munkanapra esik, tehát ha reggel, vagy délelőtt leadja a megrendelését, azt mi nagy valószínűséggel még aznap elkészítjük, és feladjuk, így másnap át is veheti a készterméket.

A vevő felelőssége:

A vevő feladata biztosítani a kiszállított késztermék átvételét az előzetesen egyeztetett időpontban, és átvételét a fuvarlevélen aláírásával igazolni.  Kérjük, hogy az átvételi elismervényt csak abban az esetben írja alá, ha a csomagját tételesen ellenőrizte, mert az átvétel utáni hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni. Amennyiben Ön az előzetesen egyeztetett időpontban a kiszállított készterméket nem veszi át, a futárszolgálat még egy kísérletet tesz a kézbesítésre. A sikertelen, illetve az esetleges ismételt kiszállítási költség Önt terheli.

Fizetési módok:

A vásárló az interneten keresztül leadott megrendelésének hiánytalan átvételét a fuvarlevél aláírásával igazolja, és a csomagban található számlát a rajta szereplő fizetési határidő betartásával átutalással rendezi.  Bizonyos esetekben, amikor a végösszeg nagysága, vagy egyéb ok indokolja, előreutalás teljesítése után indítjuk csak el a kiszállítást, de erről a megrendelés véglegesítése közben tájékoztatjuk. Online  bankkártyás, illetve hitelkártyás vásárlásra jelenleg nincs lehetőség.

 Gyorsan, egyszerűen
házhoz szállítjuk megrendeléseit!

Tovább a házhoz szállításhozA legjobb minőségre és a legolcsóbb árakra törekszünk.

Nézze meg aktuális akcióinkat!Villámgyors, pontos munkavégzés az Ön kényelmének szolgálatában.

Tudjon meg többet rólunk!