Az Eurocopy Gyorsnyomda filozófiája

Az Eurocopy Gyorsnyomda széleskörű digitális nyomdai szolgáltatásokkal várja kedves ügyfeleit. Üzleteink Dunakeszi egyik legforgalmasabb csomópontjában, a Barátság útja és a Fő út kereszteződésénél, illetve Budapesten a XV. kerület (Újpalota) centrumában találhatóak. Mindkét üzletünk környezetében könnyű a parkolás és egész évben díjtalan.

Kiemelten fontosnak tartjuk a szoros határidők melletti minőségi munkavégzést, ügyfélközpontú hozzáállást, amely szolgáltatási színvonalhoz korrekt árakat társítunk.

Korszerű, minőségi gépparkunk lehetőséget biztosít a különböző vevői igények kiszolgálására. Kezdve a lakossági megrendelések egyéni igényeitől egészen a céges, illetve közületi nagyobb volumenű megrendelésekig.

Nyitvatartásunk alkalmazkodik a környékbeli lakosok életritmusához. Intézheti megrendeléseit reggel 8-tól munkába menet, napközben, vagy munkából hazafelé 17 óráig, illetve pénteken 16:30-ig.

Az általános gyorsnyomdai szolgáltatásokon felül kiemelten kezeljük a mernöki nyomtatási szolgáltatásokat. A tervrajz nyomtatáson felül lehetőség van nálunk tervrajzokat szkenneltetni, másoltatni, illetve hajtogatógéppel pontosan, gyorsan lehajtani. Kapacitásunk az agglomeráció északi részén kiemelkedő.

A megrendelt munkákhoz biztosítunk országos házhoz szállítást. Minden 20,000 HUF feletti megrendelést ingyenesen kiszállítunk az ország területén belül bárhová. A 20,000 ft alatti megrendeléseknél 1500 ft-os, 10000 ft alatt 2000 ft-os átalány díj mellett vállaljuk a kiszállítást. Ebben partnerünk a nemzetközi szinten is elismert futárszolgálat, a GLS segítségét vesszük igénybe.

Nyitvatartás

H-Cs:08:00-17:00
P:08:00-16:30
Szo-V: ZÁRVA

Üzletünk a szombati munkanapokon ZÁRVA tart.

Nyitvatartás

H-Cs:08:00-17:00
P:08:00-16:30
Szo-V: ZÁRVA
Üzletünk a szombati munkanapokon ZÁRVA tart.

Aktuális híreink:

Scroll to Top