EuroCopy
Gyorsnyomda

Keress minket a facebookon is! English EN Deutsch DE Magyar HU
EUROCOPY
GYORSNYOMDA
Shadow
Slider

Kiszállítás, házhoz szállítás

kiszállítás gls.hu 20.000 ft felett ingyenes házhoz szállítás

Kiszállítás módja:

A kiszállítás zökkenő mentes lebonyolítását a GLS futárszolgálat látja el.

Házhozszállítási díj az országosan

10.000 Ft alatti megrendelés esetén: 2000 Ft

10.000-20.000 Ft közötti megrendelés esetén: 1.500 Ft

20.000 Ft feletti megrendelés esetén: ingyenes!

Kiszállítás határideje:

A megrendelést minden esetben visszaigazoljuk, illetve megírjuk az elkészítés idejét, illetve a kiszállítás időpontját.  A kiszállítás időpontja a feladást követő első munkanapra esik, tehát ha reggel, vagy délelőtt leadja a megrendelését, azt mi a munka méretétől függően akár még aznap elkészítjük, és feladjuk, így másnap át is veheti a készterméket.

A vevő felelőssége:

A vevő feladata biztosítani a kiszállított késztermék átvételét az előzetesen egyeztetett időpontban, és átvételét a fuvarlevélen aláírásával igazolni.  Kérjük, hogy az átvételi elismervényt csak abban az esetben írja alá, ha a csomagját tételesen ellenőrizte, mert az átvétel utáni hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem minden esetben áll módunkban elfogadni. Amennyiben Ön az előzetesen egyeztetett időpontban a kiszállított készterméket nem veszi át, a futárszolgálat még egy kísérletet tesz a kézbesítésre. A sikertelen kiszállítás(ok)ból és az esetleges, ismételt kiszállításokból eredő többletköltség Önt terheli.

Fizetési módok:

A vásárló az interneten keresztül leadott megrendelésének hiánytalan átvételét a fuvarlevél aláírásával igazolja, és a csomagban található számlát a rajta szereplő fizetési határidő betartásával átutalással rendezi.  Bizonyos esetekben, amikor a végösszeg nagysága, vagy egyéb ok indokolja, előreutalás teljesítése után indítjuk csak el a kiszállítást, de erről a megrendelés véglegesítése közben tájékoztatjuk. Online  bankkártyás, illetve hitelkártyás vásárlásra jelenleg nincs lehetőség.​Aktuális témák:


Kibővített tervrajz nyomtatási szolgáltatásaink

Kedves Ügyfeleink!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy kibővítettük a mérnöki nyomtatásra használt gépparkunkat három új Canon nagyformátumú nyomtatóval!
A kapacitásunk növelése mellett beszereztünk egy Estefold hajtogatógépet is, amelytől a hajtogatás minőségének javulása mellett a munkák átlagos határidejének csökkenését is várjuk.
Az új nagyformátumú szkennerünknek köszönhetően mostantól a tervrajz nyomtatás mellett tervrajz szkenneléssel és tervrajz másolással is rendelkezésükre állunk. 

Eurocopy csapata,  2020.11.01


Mostantól fotónyomtatási szolgáltatással is rendelkezésre állunk

A frissen beszerzett Epson L1800 típusú nyomtatónkkal kedvező áron, kiváló minőségben tudunk kiszolgálni fotónyomtatási igényeket 9×13 fénykép mérettől egészen az A3-as méretig. A fotó nyomtatáshoz prémium minőségű, fényes fotópapírt használunk.

Eurocopy csapata,  2020.09.14


COVID infó

Kedves Ügyfeleink!

Országos kiszállításunknak köszönhetően akár kontaktmentes formában is igénybe veheti szolgáltatásainkat. Amennyiben emailben, vagy ajánlatkérő űrlapunk segítségével rendeli meg a nyomtatást, mi kiküldjük Önnek házhozszállítással a készterméket a GLS futárszolgálattal. 20.000 ft-os megrendelés felett a szállítás ingyenes.

Szeretettel várjuk üzletünkben személyesen, nyitvatartásunk megtekintéséhez kattintson ide.

A járvány megelőzése érdekében az üzletünket rendszeresen fertőtlenítjük, a nyomdába jelenleg kizárólag maszkban lehetséges belépni, aki nem hozott magával, annak 100ft-ért tudunk egyet biztosítani. Az üzlet bejáratánál található egy érintkezésmentes automata kézfertőtlenítő adagoló, amelynek kérjük a használatát belépés előtt.

Kérjük kövesse figyelemmel az aktuális szabályozásokat a https://koronavirus.gov.hu/ oldalon!

Eurocopy csapata, 2020.09.01


Köszönjük, hogy minket választ!

Eurocopy csapata

 


Kérjen ajánlatot egyszerűen és gyorsan online felületünkön!

20.000 Ft feletti megrendelés esetén az országos kiszállítás ingyenes! Partnerünk a GLS.
Gyorsan és egyszerűen házhoz szállítjuk megrendeléseit!

Tovább a házhoz szállításhozÜzletünkben is szeretettel várjuk!

Elérhetőségink megtekeintéseVillámgyors és pontos munkavégzés az Ön kényelmének szolgálatában.

Tudjon meg többet rólunk!

 

ElérhetőségeinkNyitvatartás

TEL.:  +36 30 730 2230

E-MAIL:
info@eurocopy.hu

CÍM:  2120 Dunakeszi Barátság útja 1. (Pavilonsor)

Térkép megtekintése

H-Cs:08:00-17:00  
P:08:00-16:30
Szo-V:    ZÁRVA

Üzletünk  a szombati munkanapokon
ZÁRVA tart.